Köpinformation

Finansiering

Vi på BilTeam i Karlskrona strävar alltid efter att göra ditt bilköp än mer tillgängligt, därför erbjuder vi flera olika finansieringsalternativ genom välrenommerade finansbolag såsom MoneyGo, Svea, MyMoney och Santander. Du slipper vänta flera år på att spara ihop tillräckligt med pengar för att köpa din drömbil, genom att finansiera ditt köp kan du göra det redan idag. 

Vi erbjuder flera flexibla betalningsupplägg i samarbete med våra finanspartners, vilket innebär att du kan dela upp betalningen månadsvis. De vanligaste alternativen är 36 och 72 månader och för nyare bilar kan vi även erbjuda upp till 84 månaders delbetalning, vi skräddarsyr betalningsplanen helt efter dina behov och önskemål. Förutsatt att du inte har några betalningsanmärkningar så räcker vanligtvis bilen som säkerhet för finansieringsbeslutet och vi tar hand om lånet på plats när vi genomför affären. 

Vi är här för att diskutera de olika finansieringsalternativen som passar dig och på så vis hjälpa dig sätta tänderna i din drömbil smidigt, snabbt och lönsamt! 

Garanti

I samarbete med Garantipartner erbjuder vi rikstäckande garantier upp till 24 månader som gäller för skador inom hela Sverige. Väljer du dessutom att finansiera ditt bilköp med Santander Finans kan du dra nytta av en utökad garanti för extra trygghet och skydd samtidigt som du tecknar din valda garantilösning.

Förutom garanti så erbjuder vi en omfattande begagnatförsäkring genom Svensk Bilhandelsförsäkring, vilket i längden ger dig en extra trygghet vid hantering av oförutsedda händelser.

Fördelar med vår begagnatförsäkring inkluderar: 

– Alltid 0 kr självrisk

– Ersätter de flesta höga kostnaderna för reparationer

– Snabb och effektiv skadehantering för en simpel process för dig som kund

– Försäkringen fortsätter gälla under hela försäkringsperioden vid eventuella ägarbyten