Våra tjänster

Vi erbjuder diverse bilvårdspaket och underhåll för din bil

allt från tvättservice och rekond till foliering och styling

Foliering

Ge din bil en helt ny look som sticker ut i mängden. Våra specialister utför professionell foliering med toppmodern utrustning som förvandlar din bil till något alldeles extraordinärt.

Läs mer

Toning / solfilm
Toning med solfilm ger din bil ett snyggt och elegant utseende samtidigt som den minskar värmen inne i bilen och skyddar insidan mot skadliga UV-strålar. Välj bland olika toningsgrader och färger för att passa in på dina preferenser.

Läs mer

Styling

Vill du förbättra bilens prestanda, komfort eller utseende? Vi hjälper dig att välja rätt alternativ för att skapa din drömbil. Vi erbjuder ett brett sortiment inom bilstyling utförda av våra experter med omfattande kunskap och erfarenhet på området.

Läs mer

Bildekor

Gör din bil till ett rullande konstverk med professionell bildekor från BilTeam i Karlskrona. Våra designers jobbar tätt tillsammans med dig för att förstå dina visioner och skapa en design som speglar din personliga stil.

Läs mer

Bilvård

På BilTeam i Karlskrona ger vi din bil extra kärlek med våra omfattande bilvårdstjänster. Vi erbjuder professionell rekonditionering, lackskyddsbehandling och tvättservice med högkvalitativa produkter för att bibehålla bilen i sin bästa form, både in- och utvändigt.

Läs mer