Om oss

Ledande förmedlare inom bilar

Vi är din pålitliga partner för köp, försäljning och förmedling av bilar. Vår långa erfarenhet inom branschen har banat väg för högkvalitativ expertis vid köp och försäljning av bilar.

Vi erbjuder förmedling av bilar i alla prisklasser, helt märkesoberoende med särskilt fokus på svensksålda bilar. Vårt team väljer bilar med omsorg från olika platser runt om i Sverige för att kunna garantera det bästa och mest kvalitativa urvalet för dig som kund. Vill du göra ett inbyte på din befintliga bil löser vi den affären så smidigt som möjligt i samband med ditt nya köp.

Vi strävar efter en enkel och bekväm bilaffär och för att säkerställa att varje bil når dig i bästa möjliga skick, behandlas alla bilar med experter från Ditec Karlskrona innan leverans. Vidare tar vårt team hand om all nödvändig service och underhåll för en utmärkt vård och ett lämpligt skydd för att din bil ska kunna prestera på toppnivå.

Utöver bilar erbjuder vi också försäljning av släpvagnar och skåpbilar och med vår erfarenhet inom reklamservice kan vi hjälpa dig med allt från skyltar och dekorationer, till tryck av olika slag.

Kontakta oss idag för en enastående bilupplevelse och upptäck varför vi är din pålitliga partner!

 

Samarbeten

Vi samarbetar med flera finansbolag såsom Santander Finans, Svea, MoneyGo, Mymoney, samt GarantiPartner och Ditec.